6 ימי הימנעות לפני בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

10/10/2019 | 13:33 | מאת: דרור

שלום. עשיתי בדיקת זרע עם 6 ימי הימנעות האם זה לא יותר מידי זמן ויכול להשפיע על הבדיקה לרעה? ואם כן באיזה אופן בעיקר תודה

דרור היקר לגבי מספר ימי ההמנעות לא קיבלתי מידע ממך: האם זוהי בדיקה חוזרת? האם הרופא ביקש זאת על סמך נתון מסוים? בדרך כלל לפי הקריטריונים של ארגון הבריאות העולמי WHO מקובל לעשות בדיקה לאחר 3 עד 5 ימי התנזרות, לשם סטנדרטיזציה . אם בכ"ז היו יותר ימי המנעות מהמבוקש/מקובל הכי נכון זה לערוך בדיקת זרע נוספת לפי הוראות המעבדה. נשמח לעשות זאת בשבילך במעבדות ד"ר יונה ברק טלפון: 054-904-1-904 מייל:[email protected] בשורות טובות ושנה פוריה

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר