פיענוח בדיקת זרע111111111

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

15/09/2019 | 15:40 | מאת: יצחק

המנעות 1 דקות לביצוע ממתן איסוף 75 צמיגות צמיג צבע צהבהב ph 8.0 ערכים תקינים 8.7-7.0 נפח 5.5 ערכים תקינים 5-2 ריכוז תאי זרע 30 ערכים תקינים 15 ריכוז תאי זרע בזרימה 16.5 ערכים תקינים 30 אחוז תנועה כללית 45 מהירה +בינונית ) >40% או מהירה 25% מהירה 30 בינוני 15 סה"כ תאי זרע בתנועה 74.25 מורפולוגיה 94 צורות תקינות 6 ערכים תקינים 14% צורות פתולוגיות 44 ערכים תקינים בינונית 5-13% לא תקין 0-4% ראש 5.5 צוואר 29 זנב 10 לאוקוציטים 0.1> ערכים תקינים 0-1 סיכום Normazooepemia √ מה זה אומר ועם הלאוקוצטים זה תקין או אומר על דלקת?

15/09/2019 | 16:04 | מאת: יצחק

תיקון ראש 55

בעיקרון עליך לחזור עם בדיקות הזרע לרופא . בדיקת הזרע הינה כלי נוסף לרופא המטפל על מנת להחליט מהו הטיפול האופטימלי לזוג. אנו עובדים לפי ערכי הנורמה של הWHO המעודכנים ביותר. אצלך בבדיקה זה סולם ערכי נורמה אחרים ויתכן (והדגש הוא על יתכן) ויש בעיה כלשהי במבנה תאי הזרע. במעבדןת ד"ר יונה ברק קיים מקרוסקופ שניתן לעשות בו אבחנה ומיון של תאי זרע ביום שאיבת הביציותבתנועה (שכן תאי הזרע שבתנועה הם אלו שמפרים את הביצית) בהגדלה של כ6000. נשמח לעזור שנה פוריה ד"ר יונה ברק

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר