שאלה לגבי הזרע וצורתו

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

04/09/2019 | 19:37 | מאת: רעות

שלום רב דר יש לי 2 שאלות בבקשה: 1. כאשר האישה לא בזמן ביוץ, ומתקיימים יחסי מין, הזרע נשאר בצוואר הרחם ומתפורר תוך מספר דקות? וכאשר האישה בביוץ , אז ההפרשות של הביוץ הם אלה שגורמות לזרע לעלות כלפי מעלה לכיוון החצוצרה האם זה נכון? 2. בדיקת הזרע של בעלי תקינה. אך יש בעיה קטנה בצורה של הזרע. האם זה משהו שיכול להשפיע על כניסה להיריון? או שגם אם הצורה לא תקינה אפשר להיכנס להיריון ספונטני? תודה וערב נעים :)

רעות שלום רב לגבי שאלתך הראשונה איני מוכנה לענות עליה. אם תאמרי לי את מקור המידע המדוייק (שם המדען /רופא אשמח לחזור למקור ולהאיר את הארותי 2. לגבי צורת הזרע אנו במעבדתינו עושים אבחון מורפולוגי בהגדלה של 6000 לגבי אבחון מדןייק יותר של הצורות התקינות. נשמח לעזור. בברכה ד"ר יונה ברק

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר