הבדלים בין כרומוזום X ל Y בזרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

31/01/2019 | 22:25 | מאת: כרמי

שלום אם תוכל להסביר מה ההבדלים בין ה2, מה מאפיין כל אחד, מי יותר חזק וכמה זמן הוא שורד לאחר השבחת זרע ויכול להפרות אהיה אסיר תודה.

03/02/2019 | 11:35 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

לא ניתן לדעת מהו ההרכב הגנטי של תאי הזרע לפי הסתכלות במיקרוסקופ, לכן איני יכול לענות לך על שאלתך.

04/02/2019 | 11:58 | מאת: כרמי

אנסה לחדד את השאלה. אני יודע שזרע זכרי חזק פחות מנקבי, אולם זה יותר איטי. במונחים של הישרדות מה אומר אם הזרע הזכרי הגיע ראשון? שהזרע נשמר טוב יותר?

10/02/2019 | 08:30 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

לא ניתן לדעת

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר