מחלת הנשיקה ובעיות פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

22/12/2018 | 21:52 | מאת: איציק

היה לי ebv לפני 3חדשים, מלווה בחום גבוה (39), הגדלת הטחול, ועלייה בתפקודי כבד ובבילרובין. עכשיו עשיתי שתי בדיקות זרע ולא נמצאו תאי זרע ובנוסף ה_fsh הוא 28. השאלה היא האם יתכן שebv יכול לגרום לזה? תודה רבה

26/12/2018 | 07:28 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

ייתכן שחום גבוה מאוד ישפיע על בדיקת הזרע. ייתכן שלא. אם עשית 2 בדיקות בהפרש של כחודש ולא נמצאו תאי זרע, אין קשר למחלת החום ומומלץ להתייעץ עם המומחים שלנו במרכז ברטוב כדי לטפל בנושא זה

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר