השפעת בדיקת ct על איכות הזרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

12/10/2018 | 18:12 | מאת: לירן

עשיתי בדיקת ct בטן עם חומר שהוזרק לי ללא הגנה על האשכים. מספר ימים לאחר מכן אשתי נכנסה להריון. האם תיתכן בעיה לעובר בעקבות הבדיקה

16/10/2018 | 08:45 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

איני יכול לדעת מה משך הקרינה ובאיזה עוצמה. אנא פנה אל הרופא אשר ביצע את הבדיקה לקבלת תשובות.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר