זרע לבן הופך לשקוף כמו precum

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

08/10/2018 | 13:40 | מאת: בן

שלום, לאחר שאני פולט זרע הוא יוצא בצבע לבן, אך לאחר כ 3 דקות השפיכה הופכת לצבע שקוף, כמו נוזל טרום שפיכה. precum מה זה אומר? אני עקר?

08/10/2018 | 14:24 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

אין אפשרות לבדוק זאת ללא מיקרוסקופ. רק לפי בדיקת זרע ניתן לדעת האם ישנה בעיה בכמות תאי הזרע.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר