שאלה קשורה לפורום.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

28/06/2018 | 13:18 | מאת: ירון.

שלום רב פרופ', יליד 80, לאחרונה מצב שפוכה מוקטן (מחודש לחודש), הבנתי מהפורום שאין קשר ישיר לעניין של ויריקוצלה וזרם השפוכה. אך, האם ישנו קשר ישיר לחוסרים בגוף כגון (ברזל) ואנמיה? תודה מראש על תשובתך.

11/07/2018 | 13:34 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

כדאי לבצע בדיקת דם של פרופיל הורמונלי הכוללת TSH, FSH, טסטוסטרון ופרולקטין ולראות את רמתם בדם כדי לדעת האם יש לכך השפעה על מצב השפיכה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר