צהריים טובים . תשובת בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

19/06/2018 | 12:30 | מאת: אנונימית

מנסה לצרף קטבץ ללא הצלחה . כאן הקלדתי את התשובה בבקשה נפח בml 5 צמיגות תקינה צבע אפור חיוור התנזלות 35 דקות Ph 9 ריכוז זרע 18 מיליון למ"ל אחוז בתנועה 50% תנועה פרוגרסיבית מהר 60% פרוגרסיבית איטית 13% תנועה סיבובית 9 תנועה במקום 18% צורות פתולוגיות 98% . תיאור צורות פתולוגיות - אקרוזום קטן/ שייר ציטופלסמה בצוואר תאים עגולים 0.4(M/ml) תיאור מורפולוגיה -בעיקר קטנים סיכום הבדיקה Teratozoospermia+ph high אשמח לגעת סיבות ופתרונות לציין בבדיקה זו יש שיפור בריכוז לפני זה היה 6 מיליון ועוד דבר - מספר ימי המנעות יותר משבוע . האם זה משפיע . המון תודה

11/07/2018 | 13:35 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

משך ההימנעות יכול לגרום למצב של ריכוז גבוה יותר. כדי לראות האם אכן מדובר בשיפור נכון ואמיתי של מצב הזרע, יש לבצע אבחון מורפולוגי בהגדלה גדולה. זהו האבחון המלא לפוריות הגבר. במרכז ברטוב אנו מבצעים בדיקות אלה על מנת לתת אינדיקציה נכונה על מצב הזרע הכולל.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר