שאלה.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

08/06/2018 | 11:08 | מאת: ב.

שלום רב, ברצוני לשאול אותך, האם ניתן להשביח ולעלות ספירת זרע באופן טבעי ללא תרופות וכדורים? במידה וכן, איך ניתן לעשות זאת? תודה מראש בריאות והצלחה.

12/06/2018 | 12:47 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

אם יש זיהום חיידקי במערכת המין של הגבר, טיפול אנטיביוטי יכול לשפר את ספירת הזרע בחלק מהמקרים. יש מקרים ששינויי תזונה ו/ או טיפולים אלטרנטיביים כגון דיקור סיני גם הועילו בשיפור מצב הזרע.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר