השבחה זרע תוצאות.....

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

27/05/2018 | 15:56 | מאת: דנה

שלום, בעלי עבר השבחת זרע ובוצעה הזרעה היום. להלן תוצאות השבחת הזרע, אשמח אם תוכל לפענח את תוצאות הבדיקה והאם הזרע מספיק טוב בשביל להפרות ביצית? מורפולוגיה תקינה 3%. שיטה:gradients. נפח: 0.8 ריכוז זרעונים בתנועה מתקדמת(מיליון/מ"ל):24 סה"כ זרעונים בתנועה מתקדמת(מיליון): 19.2

29/05/2018 | 10:34 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום המורפולוגיה אינה בתחום התקין. מאחר שמדובר בהזרעה רביעית, יש מקום לבדוק לעומק. ממליץ על להגיע אלינו לאבחון מורפולוגי בהגדלה גדולה של פי 6000. בהגדלה מיוחדת זו, ניתן לראות את הפגמים במבנה וכך להחליט האם הזרעה היא הפיתרון הנכון עבורכם או שיש לעבור להפריה חוץ גופית עם מיון זרע.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר