בעייב בזרע עם טיפולי הפרייה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

14/09/2017 | 15:22 | מאת: אבי

אני בן 27 ויש לי בעייה בזרע (בודדים ) התחלנו טיפולי הפרייה , הפרייה ראשונה לא הצליחה ועכשיו טיפול שני החזירו לאשתי 2 עוברים בני 4 ימים מה הסיכוי שזה גם לא יקלט ?? עושים לנו icsi , והאם איכות הזרע משפיעה על קליטת העוברים ??

17/09/2017 | 11:53 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום. לא צירפת כאן את בדיקות הזרע. אולם באופן כללי איכות הזרע אכן עלולה להשפיע על קליטת העוברים ועל הריון בר קיימא. מאחל לכם שהטיפול אכן יצליח, במידה וחלילה לא - ניתן להגיע אלינו למרכז ברטוב לאבחון מקיף של הזרע בהגדלה גדולה ולראות האם זו הסיבה שמנעה מכם להצליח בטיפולים. בהגדלה גדולה ניתן לראות פגמים עדינים בגרעין התא שעלולים להפריע לתהליך ההפריה. בהצלחה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר