בחירת מין העובר בארץ

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

05/08/2017 | 17:43 | מאת: סיון

אני מטופלת בivf עם שני בנות מקסימות ומעוניינת בהריון נוסף עם בן. מה השיטה הכי מומלצת , הפרדת זרע, pgd, ואם יש משהו שאפשר לעשות בארץ. אשמח לתשובה.

06/08/2017 | 14:28 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

בארץ ניתן לבצע בחירת מין העובר רק לאחר שנולדו 4 ילדים משותפים מאותו המין או לשם מניעת מומים מולדים חמורים בעובר, התלויים במינו.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר