מרפק נפוח,חשד לגאוט/שיגדון,ממש ממש דחופה לי תשובתך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

24/07/2016 | 08:48 | מאת: נתי

בוקר אור דוקטור רוני! לפני כשבוע וחצי התנפח לי המרפק ללא סיבה,לאחר ביקור ברופא המשפחה לפני5 5 ימים,הם הפנו אותי לצילום+אולטראסאונד+ אורתופד ולבינתיים קיבלתי טיפול ARCOXIA 90 פעם ביום. לצערי יש עוד כשלושה שבועות עד לתור שלי אצל האורתופד,ואני לא רואה שיפור משמעותי למעט אלחוש הכאב ב5 ימים שאני לוקח את התרופה,המרפק מאוד נפוך, אתמול בערב ביקרתי שוב אצל הרופא והוא אבחן מחלת גאוט/שיגדון ונתנו לי במקום הARCOXIA 90 תרופה בשם NAXYN פעמיים ביום. אני לא יודע האם כדאי להחליף את התרופה?קצת מבולבל..מה עצתך?

הטיפול בהתקף חריף של גאוט הוא בארקוקסיה 120 מ"ג ליום , או בנקסין. מציע להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי האופציה שתתאים לך

מנהל פורום אורתופדיה - כללי