כדורי ארקוקסיה או זריקה לכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

16/07/2016 | 19:07 | מאת: אורן

שלום ד"ר בשוראי, בן 60, מזה כמה חודשים אני סובל מכאבים בכתף. עשיתי אולטראסאונד ומדובר בדלקת בגיד. האורתופד הציע זריקה אחת לכתף או כדורי ארקוקסיה 120mg למשך שבוע. שאלתי היא איזה טיפול הכי כדאי בתור צעד ראשון (והכי פחות יזיק לגוף): זריקה, שהיא מקומית, או כדורים, שהם טיפול סיסטמי. אני בריא מלבד כולסטרול גבוה וחסימה בזרימת הדם בורידים באיזור הקרסול ברגל אחת (ראיתי רופא כלי דם, לא פוגע בתפקוד אבל גורם לורידים לבלוט מאד). תודה מראש

כטיפול התחלתי בהחלט מתאים טיפול ב ארקוקסיה (60 מ"ג ליום ולא 120) יחד עם פיזיותרפיה

מנהל פורום אורתופדיה - כללי