כאבים בברך ימין שלא עוברים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

02/04/2016 | 07:51 | מאת: סולי

אני בת 74. לפני כשלושה חדשים החל לכאוב לי רגל ימין. רופא משפחה רשם לי ארקוקסיה שלא עזר. אחשרכך הלכתי למח' טראומה ונתנו לי כדורים אחרים, אטופן. שגם לא עזרו. הזמנתי תור לאורטופד שהורה על צילום ואמר לי שיהסחוס נשחק, נתן לי זריקה בטראוידים ואמר לעשות פיזיותרפיה. מאחר והתור לפיזיותרפיה היה רחוק, עשיתי בינתיים דיקור סיני, 11 טיפולים וגם לא עזרו. הגיע התור לפיזיותרפיה, סיימתי סידרת טיפולים והכט=אב עדיין קיים. יש לי נפיחות סביב לברך. אמרו לי שהסחוס לא גודל שוב ולכן הרבה מה לעשות. השרלה שלי האם באמת אני חייבית לסבול את הכאבים עד סוף חיי? הכא מגביל אותי מאד ואפילו ישנה קושי. אין משהו שיעזור? תודה על תשובתכם

נכון שהסחוס לא גדל אך ניתן עוד לעשות הרבה כדי לשפר את איכות החיים. מציע לעבור הערכה נוספת אצל אורתופד. טיפולים שבאים בחשבון: הזרקת חומצה היאלורונית, אפוסתרפיה, ניתוח.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי