כאב בשוק ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

13/12/2015 | 08:52 | מאת: רונית

שלום, בת 44 בריאה בד"כ ב"ה. מיום שני בערב בזמן מנוחה התחלתי להרגיש כאב בשוק ימין לסירוגין מין דקירות שבאות והולכות. לא ייחסתי חשיבות ובלילה ישנתי טוב. נראה לי שבשישי לפני קצת הגזמתי בניקיונות הבית. יש לציין שאני לא מבצעת פעילות גופנית, משקלי תקין. מאותו יום כואב לסירוגין. מרחתי מידי פעם וולטרן שקצת הקל. ביום שישי האחרון שוב לאחר ניקיונות הבית הכאב התגבר.מורגש לעיתים ממש עם הנעת האצבעות... יש לציין שלפני כחודשיים נתפס לי הגב התחתון מצד ימין ולאחר כשבועיים של מריחת בן גיי ונרוסין עבר. מה לעשות להמשיך עם הוולטרן ולשלב נרוסין שיש לי בבית? לגשת לרופאה? ממש כואב לי ולא נעים לי... תודה רבה!

מציע לפנות לרופא המשפחה. הוא יוכל להמליץ על המשך טיפול תרופתי - בהחלט סביר שיש לכך מקום. אם הבעיה לא שתתתפר - מציע לפנות לאורתופד . כמו כן אולי כדאי לנקות קצת פחות?

15/12/2015 | 14:43 | מאת: רונית

בהמלצת רופאת המשפחה נוטלת מיום ראשוו פעמיים ביום נרוסין. מורחת גם וולטרן/בן גייאדום לסירוגין. לא רואה שיפור... הייתי אמורה לראות שיפור כבר? לפנות לאורתופד? (הרופאה לא עובדת היום) תודה רבה

מנהל פורום אורתופדיה - כללי