עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

04/08/2015 | 19:38 | מאת: שרון

שלום דוקטור אני טיפוס מאוד חרדתי ומפחדת ממחלות באינטרנט רשום שאם נרדם איברים בגוף או כאבי שרירים וזרמים זה ניוון שרירים הייתי אצל רופא ואמר לי ש0.0 זה הסיכוי בגילאים כאלה אני בת 23 ויש לי כאבים בגב התחתון שאני מרגישה שזה מהצטברות גזים ועצירות.. ויש לי כאבי שרירים פתאום ומרגישה כיאילו הרדמות כזה של שרירים ובכף יד כיאילו נרדם לי האצבעות אני ממש מפחדת הרופא אמר לי שאין לי ממה לפחד וזה לר בגיל כזה זה מ50 ומעלה וזה בכלל לא שייך אני ממש מפחדת אני בחרדה אני יכולה להיות רגועה? בבקשה תרגיעו אותי

הרופא שלך צודק. אך תלונות של רדימות וכאבים דורשות התייחסות - מציע לפנות לאורתופד

מנהל פורום אורתופדיה - כללי