פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

25/07/2015 | 15:41 | מאת: חדד פלורה

שלום שמי פלורה בת 44 סובלת משלוש פריצות דיסק אחרי שלושה טיפולי דיקור אפידורל בגב שלא עוזרים. במקביל קיבלתי כרגע טיפול של זאלידיאר פעמיים ביום וכדור גאבאפנטין 400 אחד בכל לילה אחר כך בוקר ולילה ןכו. הכדור עשה לי תחושה לא נעימה דיכאון נימול בידיים ברגליים בלשון הרגשתי רפויה בכל הגוף וגם לא נתן לי לישון התחושה המוזרה רגומה הזאת. כשביקשתי מהרופא לא לתת לי תרופות ממסטלות שמשבשות את התנהלות חיי היום יום לכדור היתה השפעה גם למחרת היום . רציתי לדעת אם יש לך המלצה אחרת לטיפיל תודה רבה

את מספרת כי ביקשת מהרופא לא לתת לך תרופות ממסטלות. מה הייתה תגובתו? .ישנן תרופות נוספות שניתן לתת. וכדאי לדון עליהן עם אורתופד או רופא כאב. מציע גם להתייעץ בשלב כלשהו עם מנתח עמוד שדרה.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי