כאב בגב עליון ימין / שכם ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

17/11/2014 | 12:47 | מאת: עומר עומר

שלום, כבר תקופה ארוכה מאוד שאני סובל מכאבים באים והולכים בשכם ימין או טיפה מתחתיו. קצת קשה לשים את האמצע על מקום מדוייק שבו כואב, יחד עם זאת, בתנועות של העלאה והורדה של הכתף ומשיכתה קדימה ואחורה אני מרגיש תחושה של ריסוק או "קנאק" שכזה בשכם ימין. לאחרונה הכאב הפך בלתי נסבל. בעבר הלכתי לאורטופד של קופת החולים שאמר שאין לי כלום והתקרר לי עצב או קפא שריר... קיבלתי זריקה בישבן ונשלחתי לביתי. הכאב בא והולך והפעם הוא חזר מתמיד. הם נתקלת במקרה שכזה בעבר? יש לך רופא מומלץ שאוכל לראות באזור חיפה? במה לדעתך מדובר? תודה רבה!!

מציע שוב לפנות לאורתופד . נתקלתי במקרים דומים בעבר . ישנם הרבה רופאים טובים באיזור חיפה.

19/11/2014 | 09:29 | מאת: אהרון

דוקטור שלום לפני כ- 3 שנים הובחן אצלי הסתיידות בכתף שמאל טיפול פזיוטרפיה לא עזר כלל וזריקטת קורטיזון לא מומלצת לי (סוכרתי),נכון להיום יש הגבלה בתנועה של הזרוע מלווה בכאב. האם טיפול בגלי הלם יעזור? תודה

הסתיידות אינה מחלה אלא ממצא רנטגני. נחוצה הערכה של אורתופד טרם החלטה על טיפול. אם מדובר על בורסטיס מסויידת גלי הלם יכולים לעזור.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי