נקע בקרסול.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

12/09/2014 | 12:30 | מאת: דני

שלום, אני שחקן כדורסל פעיל. בשבוע האחרון חשתי כאבים בחלק הקדמי של הקרסול , באזור גיד הטיביאליס הקדמי, ברגל שמאל. לפני יומיים נקעתי את הקרסול השמאלי תוך כדי משחק, הקרסול התנפח מאוד גם בחלק החיצוני של כף הרגל, כצפוי, אך גם בחלק הפנימי, באזור גיד הטיביאליס הקדמי ושם הכאבים הכי חזקים. הנפיחות בחלק החיצוני כבר התחילה לרדת אך בחלק הפנימי פחות. אני מסוגל להזיז את הקרסול אך לא לדרוך עליו. בדיקת רנטגן שללה שבר והאורטופד אמר כי איו שבר או קרע כלשהו אלא רק נקע. אשמח לדעת מהי דרך הטיפול המומלצת ומה משך ההחלמה מםציעות דומות. תודה

מציע טיפול פיזיותראפי אינטנסיבי מיידי וסד עם כרית אויר לקיבוע הקרסול. משך ההחלמה - הדרגתי תוך כ 3 חדשים.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי