שבר בפיקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

01/06/2014 | 15:16 | מאת: מאיה

שלום רב, לפני כשלושה שבועות הלכתי לאורטופדית עקב כאבים בברך ימין והרגשת לחץ. לאחר צילום רנטגן הרופאה זיהתה שבר ללא תזוזה בפיקה וביקשה שאקבע תור לרופאה מומחה לפציעות ספורט (כנראה שהפציעה קרתה בשיעור אירובי). כנראה שהשבר אינו חדש שכן הוא החל להתאחות מעט. אני מקפלת ומיישרת את הרגל ללא בעיה. עד התור למומחה, רציתי לשאול מה הטיפול בשבר שכזה? מה זמן ההחלמה?

שבר בפיקה יכול להגרם עקב חבלה משמעותית בברך. האם הייתה כזו? אם יש לך אכן שבר והוא מחובר- ניתן לבצע פיזיותרפיה ולחזור במהרה לפעילות מלאה. לפי התיאור לא ברור לי אם אכן מדובר בשבר , יעוץ נוסף יכול באמת להבהיר את המצב.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי