כאבים ברגליים במפרק כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

17/06/2017 | 01:56 | מאת: מידן

היי. אני חייל כבר מעל לשנה, וקצת לפני הגיוס הייתי מתמיד לרוץ בין עשרים דקות לחצי שעה מספר פעמים בשבוע והחלו לי כאבים גדולים ברגל (מתחת לתאומים) בעת פעילות אירובית. גם הליכה מהירה במגפי צבא גורמת לכאבים הללו עד כדי כך שאני מתקשה ללכת וליישר ולקפל את מפרק כף הרגל (המפרק בין הרגל לכף הרגל). מדוע זה קורה? יש לציין שאני מרבה בפעילות אירובית כגון כדורסל טניס הליכות וכו. הכאבים הם עדיין קיימים בעת הפעילות האירובית (בעיקר הליכה מהירה במגפי הצבא, כדורסל, ומעט פעמים ריצה נטו. יש לציין גם שהכאב הוא בשתי הרגליים באופן סימטרי לגמרי. מה לעשות ומדוע זה קרה?

זה קרה כיוון שישנה בעיה, צריך לאבחן אותה, ואני מציע שתיגש לאורתופד בהקדם..

17/06/2017 | 13:44 | מאת: מידן

אתה חושב שזה משהו שניתן לראות בצילום?

מנהל פורום אורתופדיה - כללי