שבר בזרוע עם תזוזה, שבר ללא יחוי 5 חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

24/04/2017 | 21:41 | מאת: מרים

ב 28.11.2016 לאחר נפילה שברתי זרוע שמאלי. בבית חולים בני ציון החליטו על טיפול שמרני. לצערי לא הצליחו לגבס מספר פעמים ואז החליטו להרכיב מייאמי. בזמן ביקורות במרפאה אורתופדית לא היה שיפור. אין יחוי עד היום! בביקור אחרון רופא דיבר על ניתוח וגם אמר שאין במחלקה מומחה לניתוחי זרוע. אני כבר לא מסוגלת לסבול את הכאבים , האם יש בהילל יפה מומחה לניתוחים של זרוע? אם כן איך אני יכולה להבדק ע״י רופא אורתופד מומחה הכי דחוף שאפשר? צריך לציין שבאותו צד ב 2005 עברתי כריתת שד, כימיה והקרנות. עברתי 2 ניתוחים ביד CTS וUNT . סובלת מלימפדמה. חוץ מזה יש מגוון של מחלות. אבקש לעזור להגיע למרפאה באופן דחוף ולקבל טיפול מאתים. תודה מראש מרים

אני מסכים איתך בהחלט. כדאי שתבדקי בהקדם ע"י רופא הבקיא בתחום.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי