כאב בעצם החיק (פוביס)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

18/03/2017 | 20:46 | מאת: אייל

מתחילת דצמבר התחיל כאב בעצם החיק (פוביס) כנראה ולא בהכרח עקב עלייה במדרגות אינטנסיבית כספורט. עשיתי US בדיקות דם, שתן כירורג ולא נמצאו ממצאים חריגים. באמצע פברואר החמיר הכאב כנראה ולא בהכרח ממשחק כדורגל (מאז לא עושה פעילות גופנית) הלכתי ל - 2 כירורגים אורטופד אורולוג ועשיתי גם אולטרה סאונד חוזר ללא ממצאים בדיקות דם ושתן ללא משהו חריג. בנוסף לקחתי ארקוקסיה 10 ימים ללא שיפור, יש כאב בישיבה ממושכת, עמידה ממושכת. רק בשכיבה אין כאב. רציתי לדעת מה עוד כדי לעשות וממה הבעיה נובעת? תודה.

מציע לגשת לאורתופד העוסק בפגיעות ספורט ולהתייעץ איתו. יתכן שמדובר בדלקת באיזור החיבור של שרירי בבטן לעצם הפוביס.

19/03/2017 | 10:48 | מאת: אייל

שלום רב ותודה על התגובה המהירה. השאלה שלי היא אם מדובר בדלקת ארקוקסיה לא הייתה אמורה לעזור כבר? האם מומלץ לעשות מיפוי עצמות או/וגם MRI? אני כבר די מתוסכל שאין איבחון חד משמעי.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי