מיפוי עצמות וצילום רנטגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

19/01/2017 | 19:25 | מאת: שוש

כיצד יתכן שבמיפוי עצמות טוענים שיש לי "שרקו" (כך גם חשד הרופא המומחה לכף רגל ) ובצילום רנטגן לא ראו זאת ולמרות זאת הרופא התייחס לתוצאות הרנטגן.שאגב ציינו שיש "אוסטאומיאליטיס עם דפורמתיה וסובלטקסציה של נוויקולר"..מה זה בכלל? הרופא המליץ לי על מגף אפולו... האם זה עובר לדעתך ואם כן אחרי כמה זמן? תודה רבה

מחלת שרקו מרי טות היא מחלת עצב שריר נפוצה למדי עם ממצאים אופייניים . תוכל לקרא עליה לאחר חיפוש קצר באינטרנט. למה הרופא שלך חשב ועשה מה שעשה? מציע לשאול אותו. בכל מקרה - מדובר אצלך בבעיה שיש בה אתגר אבחנתי וגם טיפולי. המתאם לדיון במסגרת של ביקור אצל רופא כשכל הנתונים לפניו.

20/01/2017 | 12:32 | מאת: שוש

תודה

מנהל פורום אורתופדיה - כללי