חולשה יתרה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

08/09/2013 | 09:52 | מאת: יניב

בס"ד בדיקות דם שביצעתי עקב חולשה יתרה הראו על מחסור בויטמינים וצלייק שמסביר למה המחסור אני עובר סדרה של זריקות B12ולוקח ויטמינים Dחומצת אמינו וB12 יש לי כשבועיים זרמים ביד שמאל לא ברורים והחולשה עדיין באות רמה גסטרולג קבעו לי תור לעוד חודשיים מה אני עושה בינתיים שאלתי אם אין בעיה שאני אצום ?

אם יש מחסור בבי 12 הוא יכול להסביר גם החולשה וגם הנימול ביד כדאי לתת לזה חודשיים ולראות אם זה משתפר אמור להשתפר מאוד מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית