בטן סוערת בלילה [ולא רק...]

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

01/09/2013 | 19:44 | מאת: בני

שלום, בן 30, ללא מחלות רקע, לפני כשנה טופלתי בהליקובקטר (בגסטרוסקופיה אובחן גסטריטיס). מבדיקות המשך עלה כי החיידק נכחד בהצלחה. מאז ועד היום, במשך שנה, ללא הפסקה, בלילות הבטן מקרקרת, סוערת, הרבה גזים, לעתים כאבים עמומים. לעתים בזעיר אנפין גם ביום. ללא שלשולים או עצירות. אין תופעות מטרידות אחרות. לקחתי קלבטן וכדורי פחם ללא הקלה. כנ"ל לגבי לוסק. מה הסיבה יכולה להיות, במה ואיך לטפל? אילו בדיקות חובה לעבור? (עשיתי לפני כחצי שנה CT בטן ללא חומר ניגוד שיצא תקין). תודה מראש. הדבר מדאיג אותי כעת לאחר תקופה של הזנחה שבה אמרתי שהיה טוב ולא היה...

מתלונותיך והבירור שעשית אתה כנרהא סובל מתסמונת המעי הרגיז נראה שעברת כל בירור אפשרי חוץ מקולונוסקופיה שאני בספק אם יש צורך דרך שינויי תזונה וצמחי מרפא תוכל להגיע לאיכות חיים טובה יותר מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית