הפחתת תשוקה למתוק

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

30/08/2013 | 18:27 | מאת: נטע

שלום ד"ר, בעקבות ההמלצה שלך על צמח הג'ימנמה שעשוי להפחית תשוקה למתוק, רכשתי חליטה של הצמח + פורמולת צמחים שכוללת גם את הג'ימנמה אבל גם עוד צמחים (שומר, קמומיל, סומאק, קינמון ואגוזי קולה) כפי שהמליצה לי המוכרת בחנות. איזה מהם משפיע יותר חזק? האם הג'ימנמה עצמו בחליטה או הפורמולה? ותוך כמה זמן מהתחלת השימוש, פחות או יותר זה אמור להתחיל להשפיע?

חליטה חזקה יותר ויקרה יותר אפשר לטפטף על הלשון ההשפעה מיידית מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

01/09/2013 | 09:41 | מאת: נטע

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית