האם יש אי התאמה בין הבדיקות הדרושות?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

25/08/2013 | 20:52 | מאת: בני

שלום הנוירולוג כתב לרופא המשפחה שאני צריך לעשות כמה בדיקות: שקיעת דם ספירת דם תפקודי כבד כליות אלקטרוליטים תפקודי בלוטת התריס CPK רמת ויטמין B12 ורופא המשפחה רשם שעליי לעשות את הבדיקות הבאות: ALBUMIN CREATININE ALKALINE PHOSPHATASE CBC AST TSH CALCIUM GLUCOSE POTASSIUM UREA CK ALT האם יש אי התאמה בין הבדיקות הדרושות? אם כן מה הן הבדיקות החסרות? תודה

חסר שיקעת דם אומנם חסר בי 12 גם - אך מאוד יכול להיות שהמערכת חסמה הבדיקה אם כבר נעשהת בשנתיים האחרונות מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית