חוסר סידן וכאבים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

07/08/2013 | 15:41 | מאת: לינור

שלום, עשיתי בדיקות דם כי אני חשה חולשה גופנית וכאבים בשרירי הגוף. יצא שחסר לי קלציום אם אקח בשקיות לשתיה סידן זה עדיף מבחינת רמת הספיגה בגוף?עדיף מכדור? האם ייעלמו לי הכאבים??? התוצאה היא 7.90 קלציום.(ידוע שיש לי דלקת מעיים שנמצאת במקום של ספיגת הויומינים). תודה

חוסר סידן יכול להיות סיבה להתכווצויות שרירים שווה לנסות כן בנוזל ונראה נשמע שבהחלט כדאי להמשיך לברר הסוגיה כולל תרביות דם מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית