CT ראש

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

06/08/2013 | 13:29 | מאת: דנה

שלום למחר נקבע לי תור לצהריים לCT ראש ,האם יש בעיה ליטול תרופות SSRI יום לפני ב11 בלילה ( אני נוטלת קבוע ) ובאותו יום תרופת הרגעה? אני סובלת מחרדה ודיכאון. בינקותי סבלתי מאסטמה , כיום אני בת 18 ולא היו לי התקפי אסטמה במשך שנים רבות , האם לדעתך חומר הניגוד מסוכן לי?? תודה רבה..

יכולה לקחת התרופות האמורות היוד לא אמור להיות מסוכן לך מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית