כבד מוגדל

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

05/08/2013 | 23:29 | מאת: דליה

תודה על תשובתך המהירה הכבד מוגדל בעל ציר כ- 20 ס''מ, מרקם אחיד עם האדרה פריפרית בצורת משולש- מדובר האדרה טרנויטורית מה זה אומר? הטחול,לבלב,אדרנלים וכליות הודגמו בגדר הנורמה וכפי שכתבתי רופא המשפחה אמר שזה שום דבר לאחר שבדק בבדיקות הדם שהכל תקין למרות זאת אני מאוד מודאגת אני בת 63

06/08/2013 | 07:48 | מאת: ענת

שלום דליה לי היה כבד מוגדל כתוצאה מוירוס מחלת הנשיקה EBV CMV את שניהם היה לי. קבלתי טיפול מאד מיוחד ואחרי שסיימתי כבר לא ראו כבד מוגדל. את את רוצה שאכתוב לך באופן אישי נא רישמי את כתותב המייל שך ואשמח לכתוב ולעזור. ענת

06/08/2013 | 10:14 | מאת: דינה

ף

06/08/2013 | 10:52 | מאת: נורית

דר שלום, במשך הזמן תלמד להכיר את כל הפונות הסדרתיות ,יש פה כמה שפונות שוב ושוב וממציאות מחלות ללא הרף

אם רוצה חוות דעת ממומחי כבד הנה לינק ליעוץ http://www.doctors.co.il/t/%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%AA+%D7%9B%D7%91%D7%93 זה פורום מחלות כבד של דוקטורס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית