תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

24/08/2011 | 00:56 | מאת: ירון

שלום, ביצעתי בשבוע שעבר בדיקות דם כלליות כי הרבה זמן לא עשיתי. משום מה הפעם לא נתנו לי תוצאה של ויטמין D, מדוע? יש כמה ערכים שחורגים מהנורמה, אודם לכם אם תוכלו לתת לי את דעתכם בנושא. (אני נוטל פרופסיה אם זה משנה) CHOLESTEROL- HDL - 39 mg/dl (הנורמה בין 40 ל-120) IRON - 48 µg/dl (הנורמה בין 60 ל-160) GOT (AST) - 37 U/L (הנורמה בין 0 ל-35) MCHC - 32.9 g/dl (הנורמה בין 33 ל-36.7) זה לא חורג אך זה גבולי: GLUCOSE - 97 mg/dl (הנורמה-בין 70 ל-100) תודה

כולסטרול טוב שלך נמוך זה נתון גנטי - ניתן לשפרו עי ספורט ארובי כמו הליכה ועי כוס יין אדום יומית ברזל נמוך במעט - דורש שיחה בעניין עם רופא המשפחה כדי להבין מדוע חריגת שאר הערכים חסרי משמעות בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה, רפואת משפחה, גמילה מעישון, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מהתמכרויות, יעוץ תזונתי www.refoua.co.il

25/08/2011 | 00:16 | מאת: ירון

שאפרסם את כל הממצאים של הבדיקה? פירסמתי רק את אלו שחרגו. דבר אחרון, טווח הנורמה הוא סטנדרטי או שהוא מושפע מכל מיני פרמטרים?

25/08/2011 | 00:23 | מאת: ירון

בינואר ביצעתי בדיקה וזו הייתה התוצאה של ויטמין D: VITAMIN D (25-OH) -תוצאה 30.1 nmol/L (נורמה 75-250) שבוע שעבר בבדיקה משום מה לא קיבלתי תוצאה עבור ויטמין D. יש סיבה מיוחדת? האם עליי לדאוג מויטמין D נמוך?

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית