מחלת הנשיקה...2 הסוגים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

10/06/2013 | 06:48 | מאת: קרן

שלום ד"ר, לפני 6 שבועות היה לי שבוע חום ועשיתי בדיקות דם. גילו שיש לי מחלת נשיקה, את שני הוירוסים. בבדיקות דם לפני כחודש היו תוצאות חריגות והן: EBV IgG-EBNA-517 Positive EBV VCA IgM-Positive 58 EBV VCA_IgG-Positive >750 CMV IgG-Positive CMV IgM-positive CMV IgM(Add.-VIDAS)-CMV IgM POS GOT (AST)-51 U/L GPT (ALT)-41 U/L LDH-913 U/L ESR-45 mm/h LUC%-5.3 % * לפני שבוע עשיתי שוב בדיקות דם וחלקן יצאו חריגות, הנה: EBV VCA IgM-Borderline 27 EBV VCA_IgG-Positive >750 CMV IgG-Positive CMV IgM-positive CMV IgM(Add.-VIDAS)-CMV IgM POS CMV AVIDITY-0.22 Borderline BILIRUBIN-DIRECT-0.40 mg/dl GOT (AST)-36 U/L GPT (ALT)-49 U/L לא היו לי כאבי גרון, הייתי צרודה כמה ימים ועבר. היו לי כאבי בטן בצד שמאל ובצד ימין. הרופאה אמרה שכואב לי באזור הכבד ובאזור הטחול (כי כנראה גדל). אני סטודנטית ועוד מעט מתחילה תקופת המבחנים. אני צריכה ללמוד ולא להיות עייפה ברוב הזמן. יש לי גם פצעים בפה כבר שבוע. מה אפשר לעשות והאם יש לי עדיין את שני הוירוסים כמו שהרופאה אמרה? אם כן, חוץ מהcmv, מה הוירוס השני? תודה רבה ושבת שלום:)

CMV וספק EBV אין עבורם טיפול קונבנציונלי חוץ ממנוחה אפטות בפה יכולים להיות גם קשורים אליהם חושב שצמחי מרפא מחזקי מע חיסון יכולים להועיל או מנוחה אין תרופות לזה מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה "

11/06/2013 | 07:00 | מאת: קרן

תודה:) ואני יכולה להדביק ברוק ובכל ההפרשות...עד חצי שנה בערך (למרות שאין לי חום)? תודה!

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית