תוספים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

03/05/2013 | 17:07 | מאת: בנימין

שלום ד"ר! אני מתאמן 4 פעמים בשבוע משקולות. רציתי לדעת, האם אני יכול לשלב תוספים בסדר הזה. בארוחה של הצהריים שזה 3.5 שעות לפני האימון CLA שזה מאיץ שומן ומעלה רמת השריר, וחצי שעה לפני האימון לקחת כדור קפאין בשילוב תמרים בשביל מרץ ושריפה שומן באימון. ולקחת בארוחה 2 שעות לאחרי האימון שוב CLA. כמו כן אני לוקח מולטיויטמין פעמיים ביום, יש לי מחסור בויטמין B12 ובחומצה פולית. האם זה בסדר לקחת את כל זה במהלך היום?

כל מה שציינת נשמע בסדר אין לי ניסיון עם CLA שלא ברפואת ספורט מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית