פצעים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

18/04/2013 | 18:57 | מאת: חנה

אני בת 22. מזה כמה חודשים סובלת מפצעים קטנים אדומים על הלשון וכן אפטות לבנות בריריות הפה (גם מתחת ללשון). לוקח הרבה זמן עד שהם חולפים. אם מאוד מציק משתמשת באורלמדיק. דקטרין כבר לא עוזר. מה יכולה להיות הסיבה לכל הפצעים (יכולים להיות ארבעה במקביל)? מה ניתן לעשות למניעתם? תודה רבה, חנה

מאוד קשה לאתר סיבות שיכולות להיות נגיד צליאק מחלות מעי דלקתיות חוסר בויטמינים סטרס נפשי לרוב לא מוצאים ממליץ על מוצר שמכיל מרווה רפואית אכיניציאה שרף מור שנמכר בברא צמחים בדיזניגוף מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית