שתן לבן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

31/01/2013 | 12:00 | מאת: רז

לפני כחודשיים סבלתי מכאבי בטן. בבדיקת דם שעשיתי לפני כחודשיים התקבלו התוצאות הבאות: ALT (GPT) 47 WBC-Leucocytes 4.4 MCV-Mean Cell Volume 78 MCH-Mean Cell Hemoglobin 25.6 Hemoglobin 13.4 (כל שאר הנתונים היו סבירים) כיום הכאבים חלפו, אבל השתן תמיד לבן (בלי קשר לשתייה) ולעיתים בעיקר בבוקר אני מרגיש יובש בפה. אשמח לקבל התייחסותך, רז

לגבי היובש בפה - אני מניח שבדיקת הסוכר תקינה ...? לגבי האנזימי כבד - אפשר לעשות אולטרסאונד כליות לגבי צבע השתן - בדיקת שתן לכללית ולתרבית ככל ששותים יותר השתן בהיר יותר וזה טוב מוזמנים להמשיך להתדיין בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס "

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית