ויטמין בי 6 12-

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

11/08/2011 | 11:35 | מאת: נחום

שלום ד"ר אני נוטל זה מספר שנים כדור ויטמין בי 6-12 במרשם רופא. זאל בגלל ברזל נמוך שהיה לי אז. האם לכדור Solgar VM-2000 60 Capsules יש איזה יתרון על הכדור הרגיל שאני לוקח. אני בן 60 סובל מסכרת קלה -המוגלובין 6.3 וערמונית מוגדלת. תודה

ויטמיני בי 6 ובי 12 שהינך נוטל שייכים למשפחת ויטמיני ה בי ברזל הוא מירנל חוסר ברזל משלימים עי נטילת ברזל וחוסר ויטמין בי עי נטילת ויטמין בי אם היה חסר לך ברזל אז היה עליך לקבל ברזל לאחר בירור מה סיבת החסר כמובן המולטיויטמין של סולגר כשמשו כן הוא , שילוב של הרבה מאוד ויטמינים במינון נמוך

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית