אהבה אובססיבית?

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

04/09/2014 | 18:32 | מאת: דנה

היי, כבר כמה חודשים שאני מנהלת רומן עם גבר נשוי המבוגר ממני בהמון שנים. אני מרגישה שאני נשאבת לזה יתר על המידה,והמצב הפך להיות בלתי נסבל עבורי אני מרגישה מאוד חסרת ביטחון{דבר שלא מאפיין אותי} ירדתי המון במשקל מחוסר תיאבון וכשאנחנו לא נפגשים אני נמצאת בחרדה. האם יש טיפול טרופתי שיכול לעזור? אגב,אני לוקחת ריטאלין באופן קבוע. תודה דנה

04/09/2014 | 19:01 | מאת: אלי אבידר

הפורום הנכחי מיועד לדיון בנושא חלומות. לכן נראה שלא יתאפשר מענה מתאים. מציע לך לפנות לשיחה עם איש מקצע ( מתחום הפסיכולוגיה פסיכותרפיה או פסיכיאטריה )

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה