סיוט שחוזר על עצמו כבר כמה פעמים

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

05/12/2020 | 11:29 | מאת: אנונימית

היי, אני לא זוכרת מתי פעם אחרונה חלמתי את החלום הזה אבל הוא ממש חרוט לי בנשמה שכן חלמתי אותו! חלמתי שאני בבר קטן ונחמד אני עולה קומה לשירותים ופתאום מופיעה מישהי, היא הייתה בחלום הקודם לכן איך שראיתי אותה פחדתי והתחלתי לצרוח ולבכות. גם בחלום הזה וגם בחלופ הקודם היא עומדת מולי עם מזרק ומנסה להזריק לי חומר כלשהו. בחלום הקודם אני לא יודעת להסביר אבל אחרי שהיא הזריקה לי הרגשתי שונה.. לא זןכרת במה. בחלום הזה אני ממש מתנגדת ומזריקה לה 3 פעמים את החומר שהיא מנסה להזריק לי. היא מתחילה לצחוק והפנים שלה מתחילות ליפול. אפשר אבחנה לחלום ההזוי הזה?

שלום לך, לצערי לא ניתן לתת אבחנה לחלום וכפי שנאמר כאן מספר פעמים עיבוד החלום כרוך בעבודה עם אסוציאציות ומחשבות של החלום לגבי הסמלים שהופיעו בחלום. מה שכן ניתן לעשות הוא להתבונן על החלום כאמצעי להצפת קונפליקט או חרדה סביב נושא מסויים. מכיוון שלא ברור מהו החומר שמוזרק (סמים?) ומי האישה שהופעתה מעוררת אימה וכבר הופיעה בחלום הקודם. בחלום הנוכחי את אינך פאסיבית ומזריקה לה את החומר שלוש פעמים...ממליצה לך לבדוק איך הנושא של פאסיביות ואקטיביות קשור לחייך הנוכחיים. בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה