סיוטים חוזרים...............................

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

26/08/2020 | 19:54 | מאת: עמית

שלום, אני בת 19 ולאחרונה חווה סיוטים שמעירים כמה פעמים בלילה אותי וגורמים לי ללחץ וחרדה קשה בזמן שאני מתעוררת מהחלום, אני אפילו מפחדת לקום ולשתות כוס מים. אני לא זוכרת על מה החלומות, רק שהם נורא מבהילים. זה משבש לי את השינה וגורם לי לקושי, מה עושים עם זה? רופא אמר שזה טבעי ויעבור...

עמית שלום, אכן סיוטי לילה היא תופעה נורמלית שפוקדת אותנו לאורך החיים, מילדות ועד בגרות, ויכולה להופיע על רקע מצבי לחץ, מתח וחרדה ושינויים הכרוכים באי וודאות. אני ממליצה לך בחום לפנות לעזרה מקצועית על מנת לברר את הסיבה להופעת הסיוטים וכן על מנת לרכוש כלים להתמודדות איתם. בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה