סיוט , גניבת רכב, פירושו...

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

07/08/2020 | 06:01 | מאת: סיוט על גניבת רכב

היי, רציתי לשתף אותך בחלום שלי, יותר נכון סיוט, שבגללו אני לא מצליחה להירדם וקמה בלילה בשעות המוקדמות של היום. החלום שלי הוא ללא יותר מידי פרטים, חלמתי שאני ישנה בביתי ופתאוםאני ניגשת לחלון ורואה בחניה המשותפת בשכונה (אותה אפשר לראות מהחלון שלי) את כל המכוניות לא מסודורות כאילו הזיזו אותן ועם דלת קידמית אחת פתוחה (מצד ימין של ליד הנהג). החלום עצמו קורה בלילה וחשוך מאוד בחוץ. ואני מעירה את אמא שלי כי גם הרכב שלה היה שם וירדו למטה ופשוט צרחנו ובכינו ואמא שלי רדפה אחרי 2 ילדים שכנראה הם אלה שהתעסקו עם הרכבים, הילדים היו בין הגילים 8-9 (בגיל של אחים שלי...צירוף מקרים?) ופשוט צרחה עליהם. וכאן קצת החלום התפצל ושקעתי לחלום נוסף שרק את הרכב שלי גנבו אבל צילצלתי למשטרה ואימתתי איתם מספר לוחית רישוי והם מצאו אותו, הוא לא הספיק לצאת מהשכונה והרכב חזר. אני ממש אשמח למענה הנושא מטריד את מחשבותי משום שאני בטוחה שעומד מאחורי החלום פירוש... תודה מראש

שלום לך, אין לנו פרטים רבים עלייך, גילך, ומשפחתך. כמו כן חשוב לברר את האסוציאציות שלך לגבי דימויים בחלום. אם נתייחס לדימוי של המכונית שלך ברמה הקולקטיבית, ניתן לומר שהיא מייצגת את היכולת להיות בתנועה, להיות אקטיבית ולצאת מחוץ לבית. הילדים (בני גילם של שני אחייך) מנסים לגנוב את המכונית והדבר יכול להעלות את ההשערה שקיים בך כעס ותיסכול על כך ששני אחייך הקטנים, "גוזלים" ממך את היכולת לצאת מן הבית, להיות יותר אקטיבית וחופשיה ולא "להתקע" בבית. יתכן גם שאת חשה שהם לוקחים לך את מקומך במשפחה וזוכים ליתר תשומת לב בגלל גילם הצעיר. אפשרות נוספת, אולי לעיתים את זו שצריכה להשגיח עליהם במקום אימך והדבר מעורר בך תיסכול פנימי שאת מבקשת להתלונן עליו. הדבר מתרחש בלילה כשאת ואימך ישנות, כלומר לא תמיד את במודעות מספקת לשמור על צרכייך האישיים ואולי נוטה לוותר עליהם למן אחייך. נראה שהחלום נותן ביטוי לכעסים אלו שחבויים בתוכך ולא תמיד באים לידי ביטוי במציאות המשפחתית שלך. בברכה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה