חלום על האקס שלי..פחדדד פחדדד

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

19/11/2019 | 09:20 | מאת: נינה

בבקשההה עזרה! חלמתי על האקס שלי שהוא עם שני אקדחים ומצמיד לי את האקדח לגרון,ואמא שלי מעבר לדלת צועקת!!! אשמח לפתרון בבקשה. תודה רבה!!!

שלום לך, ניתן לחוש את הפחד בחלום ואת הבהלה לנוכח אלימות האקס וצעקותיה של אמך. ברם, כפי שנאמר לא אחת, לא ניתן לפתור את החלום ללא עבודה משותפת תוך העלאת אסוציאציות מצידך. ניכר כי הגרושים השאירו את חותמם הקשה, את אומנם נפרדת ממנו אך ניכר כי המשקעים עדיין נותרו בעינם. מה מקומה של אימך בסיפור הגרושים? טיב היחסים ביניכן?גם זה כיוון אפשרי לבדיקה. כל טוב, אורית

20/11/2019 | 18:35 | מאת: נינט

זה אקס החבר לא הגרוש...לא הבנתי כל כך את התשובה

שלום רב, אנסה להבהיר את תשובתי. הכיוון האחד שהוצע הוא לבחון מה בפרידה מהחבר נשאר אצלך לא פתור, אולי כעס כלשהו, אולי הוא אשמה. מכיוון שאין פרטים עליך ועל הקשר עם החבר לא ניתן לאמר יותר מאשר שיש משהו מאיים מאוד ומפחיד סביב הפרידה. הכיוון השני שהוצע קשור לקשר עם אמך ולטיב היחסים ביניכן. באם עדיין החלום מציק, אני ממליצה לפנות לעזרה מקצועית. אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה