חלום שמטריד אותי מאוד!!!

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

16/08/2019 | 07:05 | מאת: רותם

חלמתי שמגיע אלי לעבודה מישהו שאני צריכה לתת לו שירות (לא מישהו שאני מכירה מהעבודה) והוא נוזף בי שלא עשיתי את העבודה כהלכה (הנזיפה לא קשורה לתחום עיסוק שלי היום). בשיחה אני יושבת כנועה ולא מתמרדת. בשלב כלשהוא הוא משאיר את הפאלפון והולך ואני מצליחה לראות דרך הפייסבוק שיש איזה אסון במסעדה שהוא ישב בה (לא זוכרת אם הצפה או אלימות). אחרי כמה דקות הוא מגיע עם עוד 3 חברים אלי ויושב בסלון. פתאום אני אוזרת אומץ להגיד לו שזה לא לעניין שהוא הופך את הסלון שלי לחדר מסיבות ומסלקת את כולם בצעקות שלא אופיניות לי.

רותם שלום, את מציינת שהחלום מטריד אותך מאוד ואולי זאת משום שהוא מציף קונפליקט בין היותך כנועה ולא מתמרדת לבין מצב שבו את אוזרת אומץ ועומדת על שלך. כלומר, קונפליקט בין חלק כנוע לבין חלק מתמרד ועומד על שלו. איך זה קשור לחייך בהווה? היכן את חשה כנועה ? ואיך היית רוצה להגיב אחרת? אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה