חלום על דמויות בחדר באמצע הלילה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

24/03/2019 | 04:51 | מאת: מיכל

אני כרגע ערב אחרי חלום, סיוט, שהיה לי. לאחר שראיתי סרטונים מצחיקים הלכתי לישון לקראת השעה 3 לפנות בוקר. לא צפיתי בסרטונים אלימים או אימה לפני השינה. התעוררתי לצלילים של רשרוש מפתח בדלת ודפיקות. אני גרה לבד בחדר במעונות. המשכתי לשכב במיטה, ממתינה לראות האם הדפיקות ימשיכו. לאחר מכן הבחנתי בדמות, זה היה מטושטש יחסית אבל הבחנתי בגבר לבן מבוגר וקירח שישב באמצע החדר שלי. הגבר שלח יד אליי, הדפתי את ידו. אליו הצטרפה דמות נוספת, ככל הנראה נקבה, ושניהם החלו להזיז את ראשם בצורה מוזרה כלשהי, וגם ראש עם זרועות היוצאות ממנו. לאחר מכן הם התקדמו אליי בניסיון לקחת אותי. הדפתי אותם, ניסיתי להיות רציונלית ולהתעורר אך לא הצלחתי. האיש והאישה תפסו פנים אבל לא הצלחתי לזהות את הפנים והיה מטושטש מידיי להבחין בסימנים מיוחדים. לאחר מכן הגבר ניסה למשוך אותי אך נאחזתי ברגל השידה והתנגדתי עד שהוא נדף. באותו רגע הראיה שלי חזרה לפוקוס, המשכתי לשכב במהלך עוד כמה דקות עד שהחלטתי לבחון האם באמת היה מישהו. לא ראיתי אבל זה לא אומר שלא. בנוסף, בחלום ככל הנראה השעה הייתה 5 בבוקר. במציאות השעה הייתה 03:50, פחות משעה לאחר שנשכבתי לישון. כן ראיתי בבוקר סרט עם מפלצות אבל זה לא היה מספיק חדש או מזעזע ,כדי להיכנס אליי לתת מודע לדעתי. אשמח לעזרה, להבין מה יכול להיות הגורם לחלום מסוג זה.

מיכל שלום, לא ניתן לאמר בוודאות אם שיירים מסרט המפלצות שראית בבוקר השפיע על חלומך...מכל מקום, אחת הפונקציות של החלום הוא עיבוד וארגון של חרדות ופחדים המצויים אצל כל אחד מאיתנו. החלום משקף תחושת חוסר אונים ופחד לנוכח פלישה וניסיון לקחת אותך, ועמידתך מול החוטפים. מומלץ לשאול באיזו צורה זה קשור לחייך בהווה??? אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה