חלום על לידה בבית .....

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

07/10/2018 | 09:47 | מאת: סיוון

חלמתי שאני יולדת ואמא שלי ליידי .. זכור לי שזה בבית. ואחרי כמה זמן אמא שלי אמרה לי שצריך לקחת אותי לבית חולים כי השלייה לא יצאה . נ.ב-אני כבר 3 שנים מנסה להכנס להיריון. -מסיבה לא ידועה לא מצליחים.

שלום לך, הנוכחות של אמך מאוד בולטת בחלום, והמחשבה שהחלום עורר אצלי האם החלום מרמז על לידה פסיכולוגית שלך? במיוחד לאור העובדה ששלוש שנים מנסים להרות, מה טיב הקשר עם אמא? עד כמה קיימת ביניכן נפרדות? חומר למחשבה. בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה