חלמתי בלילה סיוט של ממש

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

16/02/2018 | 10:54 | מאת: ליה

חלמתי שאני ובעלי נוסעים על כביש מהיר בדרך לת"א ואז ראינו אמבולנס ומשטרות ומכבי אש .. והבנו שמשהו קרה.. התקדמנו עוד ר קצת עם האוטו כי היה פקק וראינו מלא גופות על הכביש .. ובמיוחד זכור לי זוג שהאישה מלאת דם ויש גבר לידה ששכב צמוד

ליה שלום, את מתארת בחלומך נסיעה על כביש מהיר ומשהו שמשתבש בה. הייתי בודקת למה קשור השיבוש במהלך התנועה הרציפה, האם חל שיבוש כלשהו בזוגיות או אצל מי מבני הזוג? אני שומעת סוג של קריאה לעזרה והשאלה מי קורא או זקוק לעזרה... בברכה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה