צלקת לאחר הורדת ציסטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

12/01/2016 | 09:16 | מאת: dskl

שלום דר', לפני מספר שנים עברתי ניתוח להוצאת ציסטה באזור החזה, לצערי נשארתי עם צלקת אדומה ונפוחה באזורים מסוימים. עברתי הזרקת סטרואידים לאזור וזה קצת הפחית את הנפיחות בחלק מהאזורים אבל היא עדין נפוחה ואדומה בחלקים אחרים. אני רוצה לטפל בה עד כמה שאפשר, האם עלי להתייעץ עם רופא עור? כירורג? אולי זה קשור לפלסטיקה בכלל? למי עלי לפנות? תודה.

שלום רב, צריך להתמיד בטיפולי הזרקות, אולי גם הקפאות בחנקן נוזלי, כל זאת במרפאה לכירורגיה פלסטית ציבורית

מנהל פורום כירורגיה פלסטית