שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

19/06/2014 | 23:24 | מאת: רון

שלום רב שאלה לי לרופא בבקשה, בן 48 נוטל מיקרופירין 75 כי יש לי הצרות קרוטיס של 25%,ולפני 16 שנים התגלה במקרה עקבות של DVT ישן מאחורי הברכיים דו צדדי,בעקבות הגילוי לא קבלתי כל טיפול,כעבור שנים בבדיקת ביקורת לא היה כל סימן לDVT,בבדיקת גלוקוז אחרונה יצא 105, לפני 7 ימים עברתי ברית כהלכה,לצורך זה הפסקתי מיקרופירין 3 ימים קודם לכך,כעבור 6 ימים תוך כדי רחצה ראיתי דם על האצבע,וכשבאתי לחבוש המקום בגזה מרוחה במשחת פולידין,הבחנתי בחוט מסולסל באורך כחצי ס'מ,והנחתי שכנראה איזה שהוא תפר השתחרר,חבשתי המקום,וכעבור מספר שעות בהחלפת התחבושת ראיתי על הפד כתם דם בגודל מטבע 10 אגורות, בהחלפה הבאה זה חזר על עצמו,דברתי עם האחראי טלפונית,ונאמר לי שזה יסתדר,זה בא מנימים,ויפסיק לבד,למחרת זה שוב ככה, ואני לא רגוע, לא נוטל כרגע אספירין, ושאלותי הן, האם יתכן שישתחרר תפר אחרי 6 ימים,?מה יש לעשות כעת?האם זה אכן יפסק מעצמו?ומתי? כמה זמן לוקח לפצע להיתאחות,?האם יכול להיות מצב שהתפרים יחלו להנמס כשאיחוי הפצע עדיין לא הושלם,ומה עלול לקרות?וכייצד לשמור על המקום מפני זיהום ?חס ושלום. וכמה זמן אני יכול לדחות את נטילת האספירין,? והאם יכולות להיות השלכות מזה על מצב ההצרות או בדומה? אירוע שמח שהופך לעצוב, תודה בשביל מענה

20/06/2014 | 08:05 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב פנה בבקשה למנתח שלך בהקדם לבדיקה וטיפול. פורום אינטרנט אינו מקום מתאים לבעיה כה ספציפית ואולי מורכבת ,שבוע לאחר ניתוח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית